Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


BIN och HUMLOR



Nu,
blommar käringtänder
i klöverns vita flor.
Där,
under blomsterfällen
bin och humlor bor.
Men dess surr
hörs ej som förr,
ity,
att de dessvärre,
nu,
har blivit färre.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-02 16:20



Bookmark and Share


  Maria T
Tragiskt att bi- och
humlesurr minskar
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl