Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minsk


Il Presidente

My name is Luka
I live on the top floor
You live because of me
Guess you wish you'd killed me before
When you hear something isn't right
Some kind of injustice some sort of scam
You can bet your ass I'm responsible




Fri vers av Tarras
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-03 09:05



Bookmark and Share


  Nanna X
yeah. Tom´s Diner är också fin.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras