Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förvirrad mans förbannelse

receptorerna domnar bort
tappar känsel i sina ben
blir förlamade av en ljusglimt
ett droppande ljud i tomrum hörs
det är kallt
och taket av situationen har vridit sig inåt
tagit avstånd till sägnen
vars uppgift är att röra om i innersta kretsen
med sitt svarta trollspö
det finns ingen gräns att nå längre
nu kan mörkret växa sig till en oändlighet




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 196 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-03 12:10



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Jag älskar denna! sånt här skrivandet går bara igenom mig.
Duktigt skrivet och bravo gillas starkt.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling