Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så ettrig och ivrig är denna fågel


Flugsnappare

väl dold av grönska

ivrig flugsnappare

är namn uppsnappat

120605




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-05 21:20



Bookmark and Share


  Minkki VIP
:-)
2012-06-08

  ULJO
Vl förmedlat
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

sajo