Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
zz top på sax


Angående solen som en kall fast massa

Tantrum
Plektrum
Serverrum
Pojkrum
Spektrum
Trum
Hinna
Sprängs
Av santorum

Tidsrum
Finns inte
Ljusrum
Tråkar ut
Spektrum
Phil
Med energi
Perpetuumrumrom
Mobile




Fri vers av Tarras
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-06 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras