Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En arbetskamrat igår som jag är så tacksam hjälpte mig


Hjälpen

En hand på axeln

röst som säger lugnt

säg till om du vill ha hjälp

120609




Fri vers av sajo
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-09 12:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet
alla behöver vi hjälp någon gång
2012-06-10

  ULJO
Fint
2012-06-09

  Minkki VIP
Härligt med sådana människor! Ni har en fin anda på ditt jobb :-)
2012-06-09

    ej medlem längre
Det här är en värdefull ljusglimt att ta vara på!
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo