Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trigger warning: Våldtäkt, självskada, misshandel, självmord, sexuellt explicit språk nämns. Bara lite. Men ändå.


A-Ö: stulna klänningar

A. Ge mig ett sammanhang att fungera i.

B. Den döda vinkeln. Gör vad du vill med orden jag etsar fast i din hjärnsubstans.

C. Vintern är en återkommande epidemi för att rensa ut de svaga. Survival of the fittest, Darwin, liberaler, Den Enda Sanningen.

D. Jag kopierar egentligen bara Sara Stridsberg, men säg inget. Hon är överallt i alla mina ord.

E. 0.8 ej vattenfast tuschpenna. Hjärtan och misshandel years of abuse and neglect.

F. Det finns små trick som får folk att vilja - allt jag skriver har andra redan skrivit.

G. I just love you more

H. than anything

I. Mina ord är nonsens. Pretentiöst nonsens sprungna ur en vit medelklassexistens för en vit medelklassexistens.

J. Mina perspektiv har ingen relevans.

K. K för klassanalys.

L. Snatta mer. 100% rea är kul och gynnar alla parter. Just don't get caught.

M. Du är min bästa vän och jag älskar dig och hur ska jag klara mig utan dig? Lova inte att aldrig lämna mig.

N. Självmord våldtäkt misshandel allt som är fult i världen... Lady get your guns.

O. Inget alltid allt aldrig.

P. Alla hemligheter som skaver i mitt kött. Fyfan vad äckligt.

Q. Jag självskadar inte längre (men ibland börjar jag hetslängta efter att se blodet).

R. Jag blir alltid så förvånad över att det börjar om/blir så vanligt/är så simpelt.

S. Svartvitt svart på vitt din framtid är redan utstakad baby du får aldrig tänka själv.

T. Var tacksam för fan!!

U. Kärlek som gör ont.

V. Jag äger min kropp och gör vad fan jag vill med den. Sit down.

W. Vi har gjort undantag för dig, du har tagit genvägar.

X. Prestera!!!!!!!!!!!!

Y. Jag ska suga din kuk. Jag är bra på att suga kuk. Om du vill alltså, ja jag vill, (jag älskar dig men det vågar jag inte säga för vad betyder det ens?) jag tycker om dig, jag tycker om att ha sex med dig.

Z. Tårarna du aldrig fällde.

Å. En person som erbjuder sig att vandalisera natten med dig. Ring bara.

Ä. Att någon betyder världen för dig en sekund för att sedan inte finnas mer.

Ö. "How terrible it is to love something that death can touch."




Fri vers av det där som känns
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-10 00:20



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns