Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för många


Var ute och fiskade på sjön

Fick napp

Två gånger

Men båda gångerna så slet fisken bara av linan

och kroken

Men det gör ingenting, för min pappa har en rutig keps...

Ken Cassel
11/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-11 19:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Den var kul............
2012-06-11

  ResenärGenomLivet
Haha, kul.
2012-06-11

  Lynx63 VIP
AS FLABB den va bra....
:) ;) Mums
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel