Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skumt

 

 

ljuset räcker inte riktigt

mina fönster är väl små

vandraren får orientera sig med globar

 

även inne är det skumt

jag tassar på tå, stampar golvet

avlägger eder om kärlek

bara det storstilta tränger in

storstilade

 

jag minns när ljuset var ett destillat

en omdirigering av bandspår

till det tänkta

alla minnen är arkiverade i trasor jag bär




Fri vers av cilax VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-12 13:59



Bookmark and Share


  Börje Larsson
skumt bra....
2012-06-16

  TrollTörnTrappan VIP
Skarpt skrivet! Ovanligt välvalda ord som vanligt... Synes som det handlar om en mental förvirring som fördunklar kärleken el dyl.
2012-06-13

    ej medlem längre
De fyra sista raderna är fantastiska...
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt