Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inpiskning

Ursprungligen sprang vi
Trots blottat innerben
Knivskarp smärta mot isen
Och kärleken i alla ådror

Nu är allt stilla
Ett svart moln i ovan
Med resta nackhår
Använtar jag stormen




Fri vers av Tarras
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-12 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras