Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neger

Alltid vara bättre
Vara starkare
Ignorera ljuden
Orden som avser förminska
Förnimma ingenting
En tegelvägg
Som att krocka med berget
Skall det vara




Fri vers av Tarras
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-12 23:18



Bookmark and Share


  Tarras
Nix. En hejarramsa till alla med uppförsbacke från födseln.
2012-08-07

    ej medlem längre
Är detta ett försök att avdramatisera ordet "neger"?
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras