Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom i morse kl 6.....


SOMMARMEDITATION

Jag besöker bryggan
i den ljusa kvällen -
sätter mig ner en stund och
hör vattnets toner som
blir till en ljuvlig musik
plötsligt hörs lommens rop i
naturen vilken underbar akustik

DETTA OM NÅGOT ÄR SOMMARMEDITATION

Jag besöker klipporna
i sommarens skymning -
och bjuds på en vacker
solnedgång jag tar djupa andetag
och allt känns lugnt
jag njuter på denna plats
där inget känns tungt

DETTA OM NÅGOT ÄR SOMMARMEDITATION

Jag besöker den blommande ängen
i sommartid -
vilken underbar färgpalett det
är naturens egna skapade konst
ängen förmedlar sitt budskap
kom hit för att på mig se
jag vill dig naturens lugn ge

DETTA OM NÅGOT ÄR SOMMARMEDITATION

I tanken besöker jag den friska källan
i en sommarnatt -
bara för att njuta av stillheten
som här finns
undrar om vattnet smakar så underbart
klart
som jag minns

DETTA OM NÅGOT ÄR SOMMARMEDITATION

120614





Fri vers av sajo
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-14 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo