Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hudfärgerna är nu väl blandade i samhället


Så mångfalden är redan här

Och det är bara att ta till och acceptera det, då den ena är vit

och den andra är svart

medan den tredje är röd, och den fjärde är gul

Men om man tittar på alla dessa människor som kommer ifrån

världens alla hörn

så finns det egentligen ingen som är riktigt ful

Inte för mig i alla fall

Och jag älskar ju alla kvinnor i mångfalden

Gör inte skillnad på någon hudfärg

Och varför ska göra det?

Så att jag älskar det motsatta könet sitter nog djupt inrotat

i både ben och märg

Ja, jag tycker ju om kvinnor av alla de slag

Det är ingen hemlighet

Så jag erkänner

Ja, jag bekänner färg och blir lite smått röd om kinderna

när jag rodnar...

Ken Cassel
18/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-18 13:13



Bookmark and Share


  poetryGirl
Ja men det tråkiga är att vi svenskar måste FÖRSÖRJA DEM ALLA, för de får inga jobb!!!!
2012-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag lever själv i ett blandäktenskap, men är skeptisk till mångkultur och sambatåg på nationaldagen.
2012-06-18

    ej medlem längre
Det är rätt Ken! Vi har alla samma värde.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel