Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att falla ned, älska först

 

innebörd
ges tid att säga något
mellan avgrund och det nära
om jag ser ner
finns inget som tar emot
och innan fallet ska
det hinnas med att
få sagt
det

väsentligheter
jag smakar på ordet
som om det som betyder något
bejakar ett väsen med egen vilja
att ta beslut
vända om

lägga mig ned på golvet
och besegras av lust
som far fram
utan betydelse

min hud
mitt levande jag
mitt väsen
som säger emot
som säger ja
som vill

om jag faller
ta emot
älska med mig
innan




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-18 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP