Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leksakslokomotivens magneter

det gömmer sig något där nere
på djupet dit jag inte når
hade jag armar långa nog
så vågar jag inte söka sanningen ändå
jag står över något
som jag metaforiskt sett befinner mig långt under
och respekten oss parter emellan for till havs
för att inte se tillbaka till våra goda stunder
det som gömmer sig på djupet
är det som letar efter mig
kurragömman blir kontraproduktiv
när alla vill leta
men ingen vill finnas
ingen vill gömma sig
ingen vill offra sig
integriteten måste skyddas
känslorna får aldrig röra dig




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-18 22:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
inte enkel, men bra
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling