Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanrum

jag ser stjärnorna som pulsar
alla hjärtan som faller
jag hör snön som skriker
ut sitt samtida skvaller
vi var vittnen
unga medbrottslingar
som gömmer sanningar i marken
ett lyckat bankrån bort från livet
våran tid stod på paus
nirvana skulle fånga oss
så fort vi gjorde slag i saken
vi var odödliga själar
med drömmar om spöken
som intog våra hjärnor så nätterna skälvde
vi lät demonerna stanna kvar
trots att vi hade vaknat
allting gav ett dunkelt ljus
hur vackert det än var
snälla tänk tillbaka nu
och ge mig alla svar
jag har inga frågor
jag har påståenden
som säger att vi fann varandra
om än det var längesen
det måste betyda något
allting som vi gjort
låt mig inte tyna bort i livet
ge mig kraft
även om jag inte håller
måtten som vi skräddarsydde

alla växer bort




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-19 20:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och berörande skrivet
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling