Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets vågor

Vågor som brusar
Skrattmåsar som cirklar runt
snäckan som ligger i sanden
havsalt som kammar mitt hår
vågor som slickar mina fötter
sjöjungfrun som sitter på en klippa
där vågorna brusar...




Fri vers av Missi VIP
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-02-06 12:13



Bookmark and Share


  Josse
Fantastiskt igen, du skriver verkligen underbara texter.
2006-02-08

    Bodil Sandberg
Härligt Härligt Härligt min kära poetissa....
2006-02-06

  claes fredelius
Vilken skön stämning du fått fram Missi!
Man mår bra av dina dikter!

Claes
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon