Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom imorse vid femtiden......


Mitt sommarDalarna

Jag vandrar efter vägen-
i sommartid
och finner ängen med
sina vackra blommor

prästkrage
du har så mycket kunskap
att ge
mot dig vill jag le

lupin
trots allt så är
du ändå fin

blåklockans underbara
färg
jag njuter av dig och
ser bilden av siljans
klarblå berg

smörblomma du
värmer mitt frusna
jag
inser man efter ett
tag

blå viol
tyst jag hör näckens fiol

kattfot
du har här slagit rot

midsommarblomster
i lila skrud
kanske du finns i
kransen på en brud

jag låter de vackra blommorna
stå kvar och njuter av dess underbara
prakt
uti Dalarnas trakt

120621




Fri vers av sajo
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-21 09:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara ord om vårt vackra Dalarna ...
2012-06-30

    ej medlem längre
Underbart skaldat Sajo!

Ha det så bra du kan!

Kram, Ann
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo