Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid dammluckorna vid Skanstull


står några Thailändare och fiskar för fullt

denna midsommar morgon

klockan två

Vid slussarna där

Men de får inte så mycket napp

Och inte ens jag om min gode vän Mats har någon

större tur

att få något napp

Och det efter bra så många kast på ett par timmar

eller så

Och det är då som vi bara tröttnar och bestämmer oss

för att åter hemåt Farsta gå

Eller cykla rättare sagt

Och nu när jag äntligen har kommit hem så känner jag mig

smått slutkörd och svettig

och dann

och behöver ta lite rast

Men ändå

Jag mår bara bra

För just denna midsommar morgon så skiner solen

bara så vackert på

Och det medan jag bara tänker på en viss kvinna som jag

bara längtar efter att hon ska komma

och hälsa på...


Vid dammluckorna vid Skanstull!!!

Ken Cassel
22/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-22 05:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter som en trevlig
midsommarafton
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel