Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh shit va nice en öl

Måndag tisdag onsdag torsdag
Alla heter Glenn i götteborg
Medan fascismens ära blänker
Och lustga stövlar marscherar över Polen
Medan det bruna sprider sig som...
Bekymrar vi oss om pensionen
Passionen
Passionsfruktsglassen
Och världen blir mer grå




Fri vers av Tarras
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-23 00:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, bra. Riktigt bra. Strömmen i slutet med passionen som kärna.
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras