Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig, helt enkelt


Älskar dig oavsett om du nu inte älskar mig

Ja, jag älskar dig oavsett vad du nu än tror, för kärleken

inom mig till dig

är stor

Så om du nu vill ha lite eller mycket av den varan

ifrån mig

är det bara för dig att komma och ta

För vad gör jag inte för att du ska få en chans

att må riktigt bra

Ja, för vad gör jag inte, för att bara få se dig skratta

och vara glad...


Så!

Jag älskar dig, helt enkelt

Och det gör jag som mest varenda dag...

Ken Cassel
23/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-23 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel