Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skall nog vara själv

När det faller
Hela vägen
Upphör andningen
Kommer magen

När det faller
Ut
Kommer ondhet
Upphör att vara mänsklig




Fri vers av Tarras
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-27 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras