Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig betyder det allt

Nere vid floden där ångbåtarna flyter fram. Vi flyr på natten, då dagen är för ljus. Längst stranden ser vi inbrottstjuvar som står för nattens skörd. Uppe på kullen, bland husen, lyser allting dovt. Nu är det du och jag Huckleberry på väg mot ingenstans.

Mitt liv var tungt, och hjärtat kallt. Då fanns du där och lättade allt. Du byggde en dröm med trä och timmer. För mig betyder det allt.

Under månens hand och stjärnornas tak bryter vi igenom allt. Nu ser jag klart, och dimman har lättat. För mig betyder det allt.




Fri vers av April skies
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-27 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies