Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Sveriges största poet, nämligen Håkan Hellström.


Genom romans och helvete

Nere vid hamnen, med fickor tunga att bära. Jag minns en tid då allting var lätt, och gatorna var fulla av liv.

Mina skor och kläder känns tunga ibland, och jag sjunker sakta ner. Men man måste genom romans och helvete innan man kan leva.

Inom mig finns känslan som gör det värt att bränna ut allt och bara fortsätta, och aldrig stanna upp. Känslan som är starkare än en rakets explosion.






Fri vers av April skies
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-27 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies