Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanmaktens vrede


skrikande röst

i mitt öra

pickande ångest i mitt bröst

jag orkar inte höra


vareviga dag

samma sak

detta klag

jag är ett vrak


jag undrar stilla

vart tog kärleken vägen

varför vill du mig illa

i alla lägen


jag stänger ner

sluter mig

vill inte höra mer

från dig


behandla mig väl

så ska du få 

från min själ

det du väntar på


























Fri vers av Miss Mi
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-28 15:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2012-07-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o viktig i sin förmedlade känsla samt ton
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mi
Miss Mi