Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under kudden

Vid korsvirkeslängor
och lenaste tuvor
Slog doften av lien
ett obestämt vackert

Det sågs
eller hördes
och smakade samma



..samma som det som var gott..



marken frös till
och frosten gav vika..



för där någonstans mellan i mitten
och precis under kudden
..låg sipporna sju

- alla i  olika färger




Fri vers av vissla
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-02-05 01:27



Bookmark and Share


    tower4
Fantastiskt vackert. Välkommen tillbaka
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla