Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att äga


jag äger
ingenting
mina kyssar mot dina
väger fjädrar
min önskan
en droppe blod
snälla föreviga oss
min eviga själ
ta så försiktigt mig
en riktigt snabb
skön knagglig väg
jag lovar
att aldrig
försaka dig




Fri vers av Marvin
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-30 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin