Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En som tog studenten förra året och än har han inget jobb eller högskoleutbildning....


Ljus framtid

på skolgården

en ljus framtid

student väntar än

120630




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-30 18:10



Bookmark and Share


  Maria T
Jobbigt för ungdomar
som inte får jobb
2012-07-04

  Larz Gustafsson VIP
Kaptalismen slår hårt.
Även jag är arbetslös sedan 2007.
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

sajo