Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kännas som en vind

Det kunde kännas som en vind
Att finnas till

Att finnas med på listan




Fri vers av Inez L VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2012-07-01 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L VIP