Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Tuja


Alvaret

När solen sänker sig
Och dimman drar in
Kommer småfolket fram
Och kräver offer
Jag offrar ett barn
Har ju flera
Hoppas att det är värt det

Ett tjudrat odjur som ryter
För räddning
För frihet
Att återigen gengå Alvargården
Stoppas av ett mammut-horn
Som ensamt pryder hårt betad mark
Vi vänder hem




Fri vers av Tarras
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-02 21:51



Bookmark and Share


  Szczn
Fantasifullt. Gillar.
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras