Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...vårglädje...


Ankomst




Storspovens skrik
över åkrar och vattendrag
vildgässens rop
under molnens gränsland
på färden mot norr

snödropparna
gör revolt mot vintern
smyger upp genom skaren

ankomsten
ett uppvaknande
när ljuset
tränger bort mörkret
från alla sinnen.


© Karin Dahlin




Fri vers av Karin D
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-02-05 15:31



Bookmark and Share


  Vind
Ja, storspovens drill är vårlycka med stort L. Härlig hoppfull vårdikt.
2007-04-25

  Nils Sondefors
Vacker finstämd dikt; fylld med harmoni, poesi och positiva vibrationer!
Våren kallar och känns i antågande...
2006-02-14

    NoMi F
Härlig dikt om våren
och glädjen, allt liv som börjar
leva igen och fåglar som är på
väg
Vackert
2006-02-11

    ej medlem längre
Fin som alltid , kan känna naturen
så nära att man hör den.
2006-02-07

  Ingrid Nilsson
Inte riktigt än,men snart så...härlig beskrivning av vad som komma skall.
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D