Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gillar att leva på gränsen

Jag gillar att leva på gränsen
Känna spänningen i varje andetag

Tänja på de räta linjerna
Le, för den man är idag

Blunda för bekymmer
Snubbla, skratta, resa sig igen

Det kan få göra ont
Men ändå, vad gör det?





Fri vers av Mist
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-05 11:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fortsätt leva så, väl skrivet.
2014-01-25

    ej medlem längre
Dina ord andas styrka och livskraft.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Mist