Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så lätt att döda någon


Ja, det finns nog över tusen sätt

Men att ta tillbaka någon till livet går inte

Det är inte så lätt

Du kan ju alltid försöka

Mission impossible

Mission failed


Och det spelar ingen roll inte hur mycket som du än

försöker

Så därför tänker jag mig jävligt noga för innan jag hamnar

i något handgemäng

med någon

då risken är stor att någonting bara spårar ur riktigt ordentligt

och någon gör något idiotiskt

så att någon stackars sate bara hamnar

uppe i himmelen

En som absolut inte är värd det, till och med

En som bara råkar att komma i vägen


Nä, så den synden vill jag inte i alla fall behöva

gå omkring med

Behöva att bära på mina annars så breda axlar

Så in i det längsta håller jag mig i skinnet

Är väl rädd för mig själv, antar jag, då jag vet vad jag är

i stånd till att göra

om någon gör illa mina nära och kära

Och som det ser ut nu så är det här någonting

som jag ständigt tänker på

och får leva med

Dessa spänningar i luften om det skulle heta till

då jag inte skulle banga

om det väl gäller...


Det är så lätt att döda någon

Lättare än man tror

Men att få tillbaka någon till livet går inte

då det är helt omöjligt

Och då är det så dags att ångra sig, antar jag

Så därför så låter jag bli att vara våldsam emot alla

som jag möter eller stöter på

då jag vet hur det bara kan gå

Gå åt helvete...

Ken Cassel
6/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-06 20:53



Bookmark and Share


  Rise Little One
Det stämmer... bäst att behärska sig innan det blir för sent
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel