Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlorna

Pärlorna sammantagna
En helhet

En enskild pärla
Ett liv

Sammanlänkat liv
Livstankar

Skavlänkar
Länkmärken

Pärlskav
Flagor hamnar i handen

Handflatan
Gnistrande pärlskav

Glittret fastnar
Skavande pärlskav mellan fingrarna
Skavfingrar
Sårfingrar

Små röda sår
Avskavt
Skavpärlor

Pärlskav på kläderna
Skavkläder

Ljudet när pärlorna skaver mot varandra
Blir uppmärksam
Uppmärksamhetstanke

Slutar glittra
Slutar glänsa
Pärlglänset

Pärlmatt
Blir kvar




Fri vers av Inez L VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-07 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L VIP