Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte missa någonting


då hela världen ligger framför mina fötter

Vill inte missa någonting när man kan se att hela världen

framför sig, rör på sig

och försöker tyst passera en förbi

För vad var det som det hände där borta alldeles precis

Det måste jag bara ha missat

Ja, jag tror att jag springer dit, nyfiken som jag är

Men så håller jag ju också hela min värld

så otroligt kär

Och då vill man ju inte missa någonting

För så länge man lever, man lär

Och vad är nu det där?

Ja, jag ska nog gå och fråga någon här vad det är

som har hänt här

Och imorgon så kanske det här är någonting

som redan är vida känt

Ja, så kan det nog vara tyvärr

En frontalkrock mellan en lastbil och en personbil

Ingen vacker syn...

Jag vill inte missa någonting!

Ken Cassel
9/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-09 12:04



Bookmark and Share


  Rise Little One
Jag tänker plötsligt på Nicke Nyfiken...
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel