Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så självsäker är jag, peppar, peppar ta i träd


Är det någonting som jag kan ha riktigt kul åt


så är det när någon försöker

att framställa sig själv som Tarzan

Stå där och gapa och orera och mucka emot alla

medan den viftar med armarna sina

Vilken pina

Kan inte mer än att börja flina, då rädd inte ens finns med

på kartan

Tycker bara att människan ska ta och lugna ner sig lite

så att den inte går på sin överman till mötes

och blir den

som kommer att få börja ännu mera att lida

För gjorde det inte ont innan så...

Ken Cassel
9/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-09 18:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns hjon som är här enbart för att bråka.
2012-07-09

    Ken Cassel
Snälla ni båda två! :)

Ni får faktiskt kriga på neutral mark

Låt inte mig bli arg på er båda

För jag vill ha så få fiender som möjligt på den här sajten

Och som ni säkert redan vet

Livet är för kort för mig att orka lägga ner en massa energi

och hålla på och bråka

Så snälla ni!

Gå in på respektive hemsida

Mvh

Ken
2012-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Du kanske tog åt dig...?
2012-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Det ska du skita i. Doktor Dumkopf.
2012-07-09

    ej medlem längre
Men Larz, så där talar inte Jesus. Vad haver du för tro egentligen?
2012-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Poeter.se vimlar av de där fånarna.
Jag ignorerar dem och vägrar att läsa deras trams.
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel