Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att glömma namn


små små droppar i din panna
jag ska just prova om de smakar salt, vilket jag antar,
när du vrider dig för att möta min blick

små små droppar i din panna
ekar det i min egen inre underjord
när jag vänder mig bort för att slippa le

jag börjar sjunga
hör hur du undrar

små små droppar i din panna
som smakar salt
om man smakat hade de smakat salt

nu ser jag
i ögonvrån
att du blundar
och smakar på en droppe
som kittlar din mungipa

jag skulle vilja fråga
om det smakar salt

men det är klart det gör




Fri vers av fjädern
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-02-05 20:59



Bookmark and Share


  Wretling
Finurlig liten text
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

fjädern