Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: Uti min hage ... En parafras på denna med egen text ...


Uti min stuga ...

Uti min stuga där finns det begär ... Kom Hjärtans fröjd ...! Vill Du mig något så sitter jag där ... Kom kyssar och ljuva smekning kom Hjärtats lena läkning kom ö - ömma famntag ... kom håll mig kär ...! Kanske en dag att jag öppnar min dörr ... Kom gör mig nöjd ...! och seglar på viken som jag har gjort förr ... Kom kyssar och ljuva smekning kom hjärtats lena läkning kom ö - ömma famntag ... kom håll mig kär ...! Men för att segla så krävs det en vind ... Som ej är förtöjd ...! som ser vem jag är och som ej ej är blind ... Kom kyssar och ljuva smekning kom hjärtats lena läkning kom ö - ömma famntag kom håll mig kär ...! Då seglar vi åter på Kärlekens hav ... Kom håll mig varm ...! och gläds åt den närhet som tog och som gav ... Kom kyssar och ljuva smekning kom hjärtats lena läkning kom ö - ömma famntag kom håll mig kär ...! Sedan till slut når vi Kärlekens hamn ... Kom sjung min tröst ... och vilar så tätt och så nära varann ... Kom kyssar och ljuva smekning kom hjärtats lena läkning kom ö - ömma famntag kom håll mig kär ...!




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 429 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-10 03:13



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Monika och vackra kärleksord ... kan det bli bättre?
/kram
2012-07-15

  Maj-Lis VIP
Härligt...jag sjöng den
2012-07-13

  M M Mannheim VIP
Det var en visa att bli vis av. Skickligt gjort!
2012-07-11

  Jan Widströmer VIP
Härligt jublande visa.
2012-07-11

  Siggesdotter
Jag njuter att läsa/sjunga denna ljuva parafras på Ut i vår hage! Du skaldar så det känns! - fortsätt din seglats!!
2012-07-11

    ej medlem längre
Ljuva läkning, ljuva längtan, ljuva möte - kärleksmöte.
Vackra sjungande rader om den alltid närvarande och helande kärleken... TACK Bosse i brytningspunkten mellan himmel och jord..!
2012-07-10

  ResenärGenomLivet
Vad fin den va...gick lätt att sjunga till.
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge