Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

HETT HETT
luften blir tung

YEAH YEAH
andningen snabbar på


rörelserna större
kläder som flyger

stönanden och längtan
ögon som trånar

nakna kroppar
glänsande bröst



Och långt bort en flickvän
som undrar varför hennes kropp inte kan vara
som på pojkvännens porrfilmer.




Fri vers av eldkastare
Läst 403 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-10 16:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Så är det nog oftare än vad man tror...tyvärr...
2013-03-03

  Suss Petersson
Längtan...den satte orden på det många bär med sig både de som lever ensamma och de i tvåsamhet men ingen talar om.
2012-12-06

  träsnidaren
Haha!! Fy fan va jag älskade detta. Vilken kontrast i slutet...underbart! Jag menar det!

UNDERBART!!
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare