Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödslångt farväl i evighet

Så,exakt så, som du stryper mig blå,
med dess kraft vill jag lyfta min hand,
slå bara slå,ditt ansikte så rött.

Du vet,jag älskar dig och allt detdär.

Men du har tagit död på mina lungor, min själ,
trots att vi inte vill det, inte någon av oss,
så kväver vi varann här och nu,
i detta slag.

Farväl jag,farväl du,
farväl vi, i evighet,
nu.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-13 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann