Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dricker dina tårar ikväll

du böjer dig framåt
vilsen
du är liten
blottad, synad
du vill ha tröst och tror du får det
förlåt för att jag är hemsk
men jag njuter mer av ditt misslyckande
än din blinda tillit
och jag skrattar tyst för mig själv

Jag är större än dig.




Fri vers av fadedRed
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-16 16:58



Bookmark and Share


  Salainen
Denna lilla text innefattar en människosak jag en gång i tiden kände. Berörande och narcissistisk.
2012-09-29

  ULJO
Bedårande text
2012-07-17

  Mirrie
Så mycket det ligger i det....tyvärr men sådann är sanningen. Väldigt bra text i alla fall!
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed