Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödslängtan

 

 

Det finns ett sista ord för varje människa. Något annat fanns det aldrig tid till, det fanns aldrig tid så det räckte, ändå, särskilt om nätterna, tycktes en evighet rymmas i varje andetag. För varje människa som lever i det skygga och undangömda, det glömda och frånvända - en sista dröm. Sedan är där ingenting.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 365 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-17 00:39



Bookmark and Share


  AgnesP
Det är något med det sista ordet. Som ändå för mig vidare. Till en klippa. Och ett hav. Att lyssna till. Men det är ju jag:)
2012-07-25

    Pon
Gillar den, tankvärt och fint språk
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson