Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verklighetsflykt


.:Där dagarna dröms:.

Där dagarna dröms och tiden glöms.
Där du känner dig obotlig fri.
Där tårar töms och känslor göms.
Där finner du dig djupt i din eskapi.

Här där ögon blänger och blickar tränger.
Här du suktar hett efter din fantasi.
Här där moralen hänger och modet kränger.
Här du har ditt liv i den värld vi lever i.

När man blir lärd att förstå en värld.
Finns det inget utrymme för någon annan.
När man blir tärd och mentalt undernärd.
Tror alla att man är sjuk bakom pannan.




Fri vers av Q999Q
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-02-06 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q999Q
Q999Q

Mina favoriter
Askungen-limerick