Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan


Just nu,
vill jag inget hellre,
än att låta mina känslor vila.
I den mänskliga koman.
Som så vackert,
täckt mitt hjärta,
med en millimeters beröring.
Bedövad.
Av att känna mina hjärtslag,
i hopp om att slippa låta.
Mina känslor leva.




Fri vers av Maggie
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-02-06 17:52



Bookmark and Share


    Elmo
Jättefin
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie