Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AD/HD eller DAMP


Överenergiska

För i båda fallen så kan de inte sitta stilla allt för länge

utan att göra ett av tramp

Synas till den milda grad eller höras

För sitter de stilla allt för länge får de ju i benen

bara kramp

Så det är endast när de har fått i sig lite Ritalina som de kan

sätta sig ner i en liten stund och slappna av

Slappna av lite grann

Måste bara vara skitjobbigt att ha det så

Så själv är jag tacksam att jag inte har de där symptomen

då det räcker med att jag har

lite myror i benen ibland...

AD/HD eller DAMP

Ken Cassel
26/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-26 20:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivit Ken, man får vara
tacksam för varje dag man får
här i livet
2012-07-28

  Rise Little One
Man skall vara tacksam att man är frisk...
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel