Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det klarnar

Motreaktionen föll fram

Uppstickaren
den egna viljan
gör sig gällande
någon sekund
då och då

Yr
blir man
när man tänker

Man sänker
sig ned
med ett sänke

Fastnar i dyn

Blir vederkvickt
av vattnets kyla

Tanken skärps
Himlen klarnar
och värken




Fri vers av Inez L VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-29 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L VIP