Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omedelbar lindring

Vågskum
längs stenarna
Oroande, framkallande, frammanande
Lam, tung låg, botten
Kvävande

Kylan
Vattnets kyla
Omsluter kroppen

Långsam
Upplyst
Sökande efter kraft

Tröttas ut av värmen
söker tröst i vattnet

Omedelbar lindring




Fri vers av Inez L VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-29 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L VIP