Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Regn
som faller
Regn
som sköljer bort
det
som var innan

Regn
som doftar
nytt
rent
fritt

Regn som förlöser
mina tårar
igen

Regn som förlöser
solen
igen




Bunden vers av Kristina Olsson
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-01 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert om det vackra
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Kristina Olsson
Kristina Olsson