Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste förstå, att du inte är fet!

Förvisso har du lagt på dig
runt midjan
dina kinder har rundats
din rumpa har vuxit

men, du har slutat röka

Då FÅR man lägga på sig!


det viktiga är,
att du är precis samma människa
minus nikotin




Övriga genrer av lilla t
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-02 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t