Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generös?

smaka på ordet
slicka, utan snusk, på det
vrid och vänd på GENERÖS

hur känns det,
smakar det gott,
känns det bra

?


blir det något nytt
föds något
lärt dig nått

att vara generös är mer än att dela med sig
mer än ord
än tid

befintlighet

är ett bra ord

är du befintlig?

Jag tänker, därför finns jag!


Fri, provokation - Generös!




Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-02 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t